Home      
 
Woningen en appartementen | Kantoren en industrie | Openbare gebouwen
Andere gebouwen | Opdrachtgevers
Home
Stabiliteitsstudies
Referenties
Over Bureau Van Ransbeeck
Contact
 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom wij?  

Bureau Van Ransbeeck heeft een eigen visie op stabiliteitsstudies:

Oog voor kwaliteit én kosten

We gaan altijd op zoek naar de optimale bouwstructuur. En dat betekent niet alleen dat we naar de beste kwaliteit streven. We houden ook het prijskaartje in de gaten. Zo garanderen we u een elegante structuur, zonder onnodige kosten.

 

Kennis van zaken

We werken in een vlakke, transparante en flexibele organisatie. Al onze werknemers profiteren van de ervaring die we doorheen de jaren hebben opgebouwd. Grote of kleine projecten? U vindt altijd de expertise die u nodig heeft. En we denken met u mee, van a tot z. Extra telefonisch advies nodig? Ook geen probleem!

 

Altijd op de hoogte

Eén project = één projectingenieur. Zo komt u altijd terecht bij iemand die uw project door en door kent.

 

Altijd op tijd

We respecteren altijd uw termijnen. U hoeft voor ons dus nooit uw planning om te gooien.

 

Geen half werk

We leveren de hele stabiliteitsstudie in één keer. Dan heeft de aannemer meteen alle nodige informatie. En kan iedereen doorwerken op de werf. Alleen in uitzonderlijke gevallen leveren we b.v. eerst de meetstaat of de onderbouw.

 

De rekening klopt

Een studie uittekenen? Niet voor onze ingenieur ze tot in de puntjes heeft uitgerekend. En ze eventueel met u heeft besproken. Zo herleiden we de foutenlast tot een absoluut minimum.

 

Meteen duidelijk

De plannen die we afleveren? Zo helder als bronwater. Zodat er geen vergissingen gebeuren op de werf. En er niet eindeloos heen en weer moet worden gebeld .

 

 
 
© 2007 Bureau Van Ransbeeck